Belediye Sitesi
  • Haber Başlık : Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu nun destekleri ile Hanimize ilk kez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu kazandırıyoruz.
  • Haber Konu : Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu nun destekleri ile Hanimize ilk kez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu kazandırıyoruz.
  • Haber Tarih : 09.12.2022
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu nun destekleri ile Hanimize ilk kez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu kazandırıyoruz. Temeli atılan Yazlık ve Kışlık tesisimiz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Projemizin hayata geçirilmesinde emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu na Bakanımız Sayın M. Mehdi Eker e vekillerimiz Sayın Ebubekir Bal ve Sayın Oya Eronat a Diyarbakır Valimiz Sayın Münir Karaloğlu na çok teşekkür ediyoruz.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf